Valmennukset

Rohkea Innovations valmentaa pienyrittäjää ja aloittavaa yrittäjää liiketoiminnan tukialueilla, joiden avulla voidaan mahdollistaa menestyksekkäämpää toimintaa. Toisin kuin yleensä, emme yritäkään kertoa Sinulle, miten yritystäsi pitää hoitaa.

Sen sijaan kerromme muutamia temppuja, miten siitä voi tulla helpompaa.


Mitä sinun tulee tietää rahoituksen suunnittelusta?

Rahoitusrakenne ja rahoitussuunnittelu. Miksi joku saa lainaa ja toinen ei? Mitä merkitystä omalla pääomalla on? Onko pankkilainalle vaihtoehtoja? Miten rahan tarve suunnitellaan ja varmistetaan etukäteen?

Raharenki


Kontaktista closingiin – Mihin minä tarvitsen myyntitaitoja?

Kaikki myyvät jotakin. Paraskaan palvelu tai tuote ei myy yksin itseään, ainakaan pitkään. Miten saan asiakkaan ostamaan, miten saan asiakkaan ostamaan uudelleen ja mitä merkitystä sillä muka on? Asiakaslähtöisen myyntityön perusosaaminen. 

Kädet


Missio, visio, strategia ja muut palaveribingon voittosanat.

Vuosikymmenen hittisanat suomennettuna. Mitä tarkoittaa strateginen tahtotila ja miksi minun pitäisi olla siitä kiinnostunut? Koska mikään muu ei vie niin tehokkaasti kohti menestystä kuin se. Usko tai älä.

Strategia2


Rohkeasti eteenpäin!

Kolme edellä mainittua koulutuskokonaisuutta koottuna yhteen tunnin tietoiskuun.  Konkreettisia esimerkkejä ja hyötyjä kaikista koulutuksista. Tämä kokonaisuus toteutetaan isommille ryhmille tai  yhteisöille veloituksetta.

success-479569_640


Rohkea Innovations on laatinut koulutuskokonaisuudet silmällä pitäen pienten yritysten tarpeita. Optimaalinen koulutusryhmän koko on 4-5 henkilöä, jolloin vertaistuki ja avoimuus on parasta mahdollista ja koulutusinvestointi pysyy kevyenä.

Comments are closed.